Silver Mountain Resort .

Silver Mountain Resort .

Poiana Brasov, Romania
de la
EUR5830EUR
2 adulti
*Poiana Brasov este o zona sigura , fara cazuri confirmate de COVID - 19.
Pentru a pastra in continuare zona sigura ,Silver Mountain Resort & Spa a implementat masuri de preventie a infectiei cu COVID-19, aplicate atat personalului hotelier cat si spatiilor individuale si a spatiilor comune(Se regasesc pe site la sectiunea aPolitica noastraa) a
 
 
POLITICA NOASTRA:
Aducem un aport considerabil pentru a lua masurile necesare pentru preventie, astfel ca dumneavoastra sa va puteti bucura de timp de calitate in locatia noastra.
Poiana Brasov/ locatia Silver Mountain Resort & Spa este o zona sigura, fara cazuri de Coronavirus.
Pentru aceasta, resort-ul a implementat urmatoarele masuri de prevenire a infectiei cu Covid-19, aplicate atat personalului hotelier cat si spatiilor individuale si a spatiilor comune:
 
 • Personalul hotelier este fie cazat in incinta Silver Mountain Resort, cu access minim la contactul interuman, fie foloseste doar mijloace de transport personal , fara mijloace de transport publice. Acesta a fost instruit sa se spele pe maini cat mai des si sa foloseasca si dezinfectanti specifici.
 • Zonele de primire, spatiile comune sunt dimensionate corespunzator pentru a evita aglomeratiile si sunt dotate cu dezinfectanti profesionali pusi la dispozitia clientilor dar si apersonalului hotelier.
 • Curatenia este conform standardelor de preventie si am implementat produse ce contin dezinfectanti profesionali pentru suprafete sau zone de contact. Dupa fiecare oaspete, la un interval bine stabilit se dezinfecteaza spatiile comune.
 • Igiena si dezinfectia au fost dublate in spatiile de preparare (bucatarie ) si servire (restaurant). Se impun protocoale stricte de curatenie in aceste spatii.
 • Serviciile oferite oaspetilor sunt prompte, limitand interactiunea umana. Oferim posibilitatea de a face comenzi/ rezervari telefonic spre persoanele desemnate pentru fiecare zona de desfasurare a serviciilor ( cazare, restaurant spa), meniurile si informatiile fiind la dispozitia dumneavoastra la intrarea in fiecare zona, precum si in spatiile individuale.
 • Room-service disponibil 12:00 - 22:00.
 • Toti oaspetii sunt incurajati, prin mesaje vizibile, sa utilizeze dezinfectantul pus la dispozitie gratuit si sa se conformeze cu recomandarile OMS si ale Guvernului Romaniei.
 • Accesul la centrul SPA este limitat la un numar maxim de 35 de persone pentru a preveni aglomeratia  Silver Mountain Resort este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.

  Complexul este format din 4 cladiri de apartamente si o cladire multifunctionala cu SPA .

  Cladirea multifunctionala (receptie, SPA, restaurant) se afla la o distanta de 150 m fata de spatiile de cazare.

  Hotelul dispune de restaurant, sala de conferinta, centru SPA - piscine interioara, exterioara incalzita care este amplasata perfect, la ultimul etaj al cladirii multifunctionale, sauna umeda, sauna uscata, sala fitness

  Este permis accesul cu animale de companie de taie mica - tarif 30 lei/zi. 

  Dubla superior are o suprafata de 27 mp - tip studio.
  Capacitate de cazare 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil pana la 12 ani

  Apartament 2 camere are o suprafata de 48 mp -  compus din living, hol si un dormitor cu baie proprie. Livingul este dotat cu o canapea neextensibila.
  Capactate de cazare 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii pana la 12 ani

  Apartament 3 camere are o supratata de 78 mp -  compuse din living, doua dormitoare, fiecare cu baie proprie, grup sanitar si holuri. Livingul este dotat cu o canapea neextensibila.
  Capactate de cazare 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii

  vezi mai multe

  Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

  Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

  Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  cauta
  23
  cauta
  24
  cauta
  25
  cauta
  26
  cauta
  27
  cauta
  28
  cauta
  29
  cauta
  30
  cauta
  31
  cauta