Delta Paradis (Murighiol)

Delta Paradis (Murighiol)  

Delta Dunarii, Romania
de la
EUR4703EUR
2 adulti
Localizare:


Complexul Delta Paradis este situat pe Canalul Dunavat 1, la o distanta de aproximativ 15 min. peena la Lacul Razim. Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apa.


Debarcaderul si parcarea Complexului Delta Paradis se afla intre localitatile SARINASUF si PLOPUL. La sosea, se afla un indicator spre debarcader. De la sosea peena la debarcader (parcare), sunt aproximativ 4 km pe un drum de pameent, ce poate fi parcurs cu cea mai mare incredere, fara probleme pentru autoturisme. 


Accesul auto pana in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localitatile:


-          Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus,  Mahmudia, Murighiol, Plopul; 
sau


-          Agighiol, Valea Nucarilor, Colina, Sarinasuf, Plopul.


Soseaua pe ambele variante de drum este asfaltata, circulandu-se fara restrictii rutiere pentru drum in  lucru, durata traseului auto fiind de circa 40 min.


Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pana la hotel este de circa 15 min.


Debarcaderul din Dunavat poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localitatile: Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus,  Mahmudia, Murighiol, Dunavatu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 min. Durata transferului cu barca de la debarcader peena la hotel este, de asemenea, de circa 50 min.
Dotari si Facilitati:
Cladirile din complexul Delta Paradis sunt acoperite cu stuf. Toate camerele sunt dotate cu parchet si gresie, mobilier rustic si de actualitate, minibar, televizoare LCD , A/C .
Baile sunt dotate cu dus sau cada, (apa calda si rece non stop), moderne, cu gresie,  faianta.
Complexul detine centrala proprie.
Restauran

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!