Elegant Lux

Bansko, Bulgaria
Locatie: Elegant Lux este un complex hotelier ce beneficiaza de o locatie excelenta in statiunea Bansko, aproape de principala statie a telecabinei, dar si in apropiere de orasul vechi.

Elegant Lux - Exterior Elegant Lux - Dormitor Elegant Lux - Living Elegant Lux - Piscina interioara Elegant Lux - Lobby Elegant Lux - Loc de joaca Elegant Lux - Kitchenette

Elegant Lux este un complex hotelier ce beneficiaza de o locatie excelenta in statiunea Bansko, aproape de principala statie a telecabinei, dar si in apropiere de orasul vechi. Hotelul va va fermeca prin ospitalitate si servicii. Hotelul va pune la dispozitie receptie si lobby bar, sala depozitare ski, seif, bar, doua restaurante, gradina de iarna, lift, birou de schimb valutar, lounge, sala de conferinte, sala fitness, masaj, piscina, jacuzzi, sauna infrarosu, sauna, baie de aburi, baie turceasca, zona de relaxare, salon de infrumusetare. Camerele sunt dotate cu minibar, seif, televizor, wi fi, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon.

Rezervarile cu sejur de Craciun & Revelion nu permit anulari! In caz de anulare - penalizare 100%