Aspen Resort Golf, Ski & SPA

Bansko, Bulgaria
Locatie: Aspen Resort Golf Ski & SPA este un complex hotelier amplasat la 11 km de statiunea Bansko.

Exterior Interior Appartment Piscina interioara Baie de aburi

Aspen Resort Golf Ski & SPA este un complex hotelier amplasat la 11 km de statiunea Bansko. Cele 142 de unitati de cazare sunt 60 de apartamente cu un dormitor, 10 Apartamente cu 2 dormitoare si 72 de Studiouri cu un numar total de 304 paturi normale si 212 paturi suplimentare. Toate unitatile de cazare sunt luxos mobilate, dispun de aer conditionat, bucatarie mica, cablu TV, telefon si acces internet.

Apartamentele cu un dormitor sunt dotate cu bucatarie complet echipata, masina de spalat, loc de servit masa, living in care se afla canapea + TV. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial, iar terasele sunt dotate cu mese + scaune ideale pentru admirarea privelistii unice a versantilor inzapeziti. 

Apartamentele cu doua dormitoare sunt dotate cu bucatarie complet echipata, masina de spalat, loc de servit masa, living in care se afla canapea + TV. Dormitoarele sunt dotate unul cu pat matrimonial iar celalat cu doua paturi separate, Terasele sunt dotate cu mese + scaune ideale pentru admirarea privelistii unice a versantilor inzapeziti.

Studiourile sunt dotate cu bucatarie complet echipata, masina de spalat, loc de servit masa, living in care se afla canapea + TV. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, iar terasele sunt dotate cu mese + scaune ideale pentru admirarea privelistii unice a versantilor inzapeziti. 

Complexul dispune de Restaurant cu gradina de vara, bar propriu.

Zona wellnes & SPA este dotata cu Piscina exterioara, piscina interioara, Jacuzzy, sauna park – sauna finlandeza, sauna, baie de aburi si zona de relaxare, studio de cosmetica, sala de masaj, solarium.

Aspen Golf este acea parte a complexului unde sunt amplasate Receptia si centrul SPA

Aspen Heights este acea parte acomplexului unde este amplasata doar piscina interioara care va fi utilizata si de turistii cazati la Aspen Suites.

Rezervarile cu sejur de Craciun & Revelion nu permit anulari! In caz de anulare - penalizare 100%