Bansko, Bulgaria. 381 hoteluri. Pagina 3.

Avem 381 hoteluri in Bansko, Bulgaria. Pagina 3.

Amira

Olymp

Situat la intrarea in statiunea Bansko, intr-o zona linistita, Hotelul Olymp se afla la 5 minute de zona centrala a statiunii.

Saint George Palace

Hotelul Saint George Palace este situat la 700 m de gondola, insa ofera shuttle bus gratuit pe perioada sezonului de ski.
Saint George Palace din Bansko este un aparthotel nou construit, ce ofera apartamente si studiouri mobilate cu stil, dar in acelasi timp confortabile. Hotelul ofera restaurant propriu, Sky Bar cu privelisti admirabile, Centru SPA cu sala de gimnastica, sauna, baie turceasca, jacuzzi si piscina interioara mare, camera de joaca pentru copii, gradina, internet wireless. Hotelul Saint George Palace este situat la 700 m de gondola, insa ofera shuttle bus gratuit pe perioada sezonului de ski.

Sunrise Park & Spa Complex

Complexul Sunrise Park & SPA din Bansko este situat la doar cateva minute de Gondola.
Tip camere Mese Pret
Single (Single) - 1 adult Breakfast de la 4000 pana la 5000 EUR / noapte
Studio (Studio) - 2 adults Breakfast de la 4900 pana la 6300 EUR / noapte
Studio Gold - Single use (Studio Gold - Single use) - 1 adult Breakfast de la 5200 pana la 6500 EUR / noapte
Apartament 1 dormitor (Apartament cu 1 dormitor) - 2 adults Breakfast de la 5200 pana la 6700 EUR / noapte
Studio Gold (Studio Gold) - 2 adults Breakfast de la 6500 pana la 8100 EUR / noapte
Studio (Studio) - 3 adults Breakfast de la 6700 pana la 8500 EUR / noapte
Apartament cu 1 dormitor Gold (Apartament cu 1 dormitor Gold) - 2 adults Breakfast de la 6900 pana la 8700 EUR / noapte
Apartament 1 dormitor (Apartament cu 1 dormitor) - 3 adults Breakfast de la 7000 pana la 9100 EUR / noapte
Studio Gold (Studio Gold) - 3 adults Breakfast de la 8800 pana la 10900 EUR / noapte
Apartament cu 1 dormitor Gold (Apartament cu 1 dormitor Gold) - 3 adults Breakfast de la 9400 pana la 11800 EUR / noapte
Apartament 2 dormitoare (Apartament cu 2 dormitoare) - 4 adults Breakfast de la 9900 pana la 12500 EUR / noapte
Apartament 2 dormitoare (Apartament cu 2 dormitoare) - 5 adults Breakfast de la 11600 pana la 14700 EUR / noapte
Maisonette (Maisonette) - 5 adults Breakfast de la 12300 pana la 15700 EUR / noapte
Apartament cu 2 dormitoare Gold (Apartament cu 2 dormitoare Gold) - 4 adults Breakfast de la 13000 pana la 16100 EUR / noapte
Maisonette (Maisonette) - 6 adults Breakfast de la 14000 pana la 17900 EUR / noapte
Apartament cu 2 dormitoare Gold (Apartament cu 2 dormitoare Gold) - 5 adults Breakfast de la 15300 pana la 19000 EUR / noapte

St. Ivan Rilski SPA & Apartments

Hotel St. Ivan Rilski SPA & Appartments 4* din Bansko se afla la 1,5 km departare de centrul istoric si la o distanta de 800 m fata de cea mai apropiata statie a telecabinei. Complexul este construit intr-un stil architectural caracteristic zonelor alpine si imbinat cu elemente locale traditionale.

Alexander Spa Sport & Ski

Hotelul Alexander este situat lângă Hotelul Piri, la 2 km de Bansko, catre Banya.

All Seasons Club

Hotelul All Seasons Club din Bansko este un hotel elegant ce ofera o vedere panoramica asupra orasului Bansko, beneficiind de o locatie linistita.

Astera Bansko & Spa

Hotel Astera Bansko 4* din Bansko este situat la poalele muntilor Pirin, la numai 200 m de Gondola. Complexul este proiectat in stilul traditional al statiunii Bansko
Hotel Astera Bansko 4* din Bansko este situat la poalele muntilor Pirin, la numai 200 m de Gondola. Complexul este proiectat in stilul traditional al statiunii Bansko

Bansko

Hotelul Bansko din Bansko este amplasat la 5 minute de mers din centrul orasului catre telecabina
Hotelul Bansko din Bansko este amplasat la 5 minute de mers din centrul orasului catre telecabina. Cazare: camere si apartamente cu cabina de dus sau cada, WC, uscator de par, mini-bar, TV cu cablu, telefon, canapea. Facilitati ale hotelului: restaurant, lobby bar, room service, piscina interioara, centru de fitness, sauna, masaj, 2 sali de conferinta, billiard, tenis de masa, magazine de suveniruri, spatiu de depozitat echipamentul de ski, seif.

Chateau

Hotel Chateau 4* din Bansko este un hotel in stil canadian, situat intr-o zona linistita a statiunii, la 700 m de telegondola.
Hotel Chateau 4* din Bansko este un hotel in stil canadian, situat intr-o zona linistita a statiunii, la 700 m de telegondola. Hotel Chateau 4* , Bansko dispune de 19 dbl economy, 33 dbl standard, 8 dbl deluxe, 7 family room si 3 apartamente dotate cu frigider, uscator, tv. Hotel Chateau 4* pune la dispozitia turistilor: sala de conferinte, piscina interioara incalzita, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, sala de fitness, garderoba de schi, parcare, gratar de vara si zona de agrement, loc de joaca pentru copii, Wi Fi.

Eagles Nest

Apart Hotel Eagles Nest dispune de 15 apartamente cu un dormitor, 20 apartamente cu doua dormitoare.

Gardenia Park

Hotel Gardenia Park 4* din Bansko este amplasat in centrul statiunii, una din cele mai moderne statiuni de ski din Bulgaria.
Hotel Gardenia Park 4* din Bansko este amplasat in centrul statiunii, una din cele mai moderne statiuni de ski din Bulgaria.

Glazne

Situat in sudul statiunii Bansko, hotelul Glazne imbina farmecul traditiilor locale cu servicii excelente.
Situat in sudul statiunii Bansko, hotelul Glazne imbina farmecul traditiilor locale cu servicii excelente.

Green Life Ski & Spa Resort

Green Life Ski & Spa Resort din Bansko este un aparthotel modern, situat la marginea Parcului National Pirin, ce ofera privelisti deosebite asupra centrului vechi al statiunii si asupra muntilor Rila, Pirin si Rodopi.

Katarino Hotel & Spa

Katarino Hotel & Spa 4* se afla la 12 km de centrul statiunii Bansko si 15 km de partia de sky.

Kempinski Hotel Grand Arena

Hotel Kempinski Grand Arena 5* din Bansko, este localizat la poalele muntilor Pirin si in partea opusa a statiunii, chiar langa Gondola.

Mont Blanc

Hotel Mont Blanc 3* din Bansko este amplasat la ~ 5 minute de mers fata de Gondola si de asemenea la ~ 5 minute de mers fata de centrul vechi al orasului Bansko.

Mountain Romance

Aparthotel Mountain Romance & SPA 3* este situat intr-o zona linistita, la ~ 10 min de mers pe jos de Gondola si la ~ 10 min de zona centrala a statiunii.

Mountview Lodge

Hotel Mountview Lodge 3* din Bansko dispune de 12 studiouri, 15 apartamente cu un dormitor si 24 apartamente cu doua dormitoare

Mura

Hotelul Mura 3* din Bansko este amplasat aproape de centrul orasului, la o distanta convenabila atat de Gondola, cad si de zona de promenada.
Hotelul Mura 3* din Bansko este amplasat aproape de centrul orasului, la o distanta convenabila atat de Gondola, cad si de zona de promenada. Chiar alaturi de el este una dintre cele mai faimoase taverne din Bansko "MOLERITE" unde se pot manca cele mai bune si mai gustoase specialitati bulgaresti pregatite de catre maestri bucatari. Va recomandam sa vizitati aceasta locatie cel putin o data in sejurul dumneavoastra, indiferent de hotelul la care o sa fiti cazat. Camerele sunt mobilate confortabil, cu mobilier din lemn, extrem de practic si potrivit pentru un hotel de munte. Nu dispune de piscina interioara insa sauna si baia turceasca sunt la dispozitia clientilor clientilor.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel