Bansko, Bulgaria. 381 hoteluri. Pagina 2.

Avem 381 hoteluri in Bansko, Bulgaria. Pagina 2.

Redenka Holiday Club

Redenka Holiday Club din Razlog, se afla in imediata apropiere a statiunii Bansko beneficiind de o priveliste fabuloasa.
Hotel Redenka Holiday Club 4* din Bansko este in realitate un complex hotelier ce cuprinde Redenka Palace (87 apartamente luxoase), Redenka Lodge (24 vile), Grand Redenka (119 studiouri si apartamente).

Saint George Palace

Hotelul Saint George Palace este situat la 700 m de gondola, insa ofera shuttle bus gratuit pe perioada sezonului de ski.
Saint George Palace din Bansko este un aparthotel nou construit, ce ofera apartamente si studiouri mobilate cu stil, dar in acelasi timp confortabile. Hotelul ofera restaurant propriu, Sky Bar cu privelisti admirabile, Centru SPA cu sala de gimnastica, sauna, baie turceasca, jacuzzi si piscina interioara mare, camera de joaca pentru copii, gradina, internet wireless. Hotelul Saint George Palace este situat la 700 m de gondola, insa ofera shuttle bus gratuit pe perioada sezonului de ski.

Winslow Elegance

Hotelul Winslow Elegance este un complex format din doua cladiri, situat la 900 m de statia de Gondola si partiile de ski.

Casa Karina

Aparthotel Casa Karina din Bansko este situat la aproximativ 100 m de ski lift si pune la dispozitia oaspetilor sai 80 de apartamente de diferite dimensiuni.

Zara

Hotelul Zara din Bansko este situat la aproximativ 400 m de Gondola si la 500 m de centrul statiunii.

Grand Montana

Hotel Grand Montana din Bansko ofera un confort ridicat pentru toti clientii sai. Hotelul dispune de 11 studiouri, 18 apartamente cu un dormitor si 20 de apartamente cu doua dormitoare

Emerald

Hotelul se afla plasat doar la 15 min de mers fata de centrul statiunii, la numai 100 m distanta fata de gondola.

Perun Lodge

Perun Lodge este situat centrul statiunii Bansko, la aproximativ 350 m de ski lift si la 800 m de centrul orasului.

Highland Winslow

Aparthotel Highland Winslow este situat la poalele muntilor Pirin, la mica distanta de statia de Gondola.

Vihren Palace Ski & Spa Resort

Hotel Vihren Palace 4* din Bansko este amplasat la o distanda de numai 80 m de Gondola si la doar cateva minute de centrul orasului, beneficiaza de o locatie perfecta fiind unul dintre cele mai solicitate hoteluri din statiune.

Royal Park & SPA

Hotelul Royal Park & SPA 4* Bansko este un hotel nou construit si este situat in apropierea hotelului Ivan Rilsky.

Dream

Lion

Hotel Lion 4* din Bansko se afla foarte aproape de telecabina si de centrul istoric al orasului. Hotelul a fost construit in 2005.
Hotel Lion 4* din Bansko se afla foarte aproape de telecabina si de centrul istoric al orasului. Hotelul a fost construit in 2005.

Perun Platinum Casino

Hotelul Perun este amplasat ideal pe drumul principal catre Gondola

Belmont

Apart Hotel Belmont 3* din Bansko se afla la 5 minute de mers de telegondola. Hotelul dispune de 71 apartamente si studiouri.

St. Ivan Rilski SPA & Apartments

Hotel St. Ivan Rilski SPA & Appartments 4* din Bansko se afla la 1,5 km departare de centrul istoric si la o distanta de 800 m fata de cea mai apropiata statie a telecabinei. Complexul este construit intr-un stil architectural caracteristic zonelor alpine si imbinat cu elemente locale traditionale.

MPM Guinness

Complexul hotelier Guinness 4* - unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bansko – vine si ne incanta prin arhitectura si conditiile oferite.

Infinity Winslow

Hotelul Winslow Infinity & SPA este situat in statiunea Bansko, la doar 400 m de statia de Gondola.

Lucky Bansko

Hotel Lucky Bansko 5* din Bansko este considerat unul dintre cele mai moderne din Bulgaria, fiind echipat si intretinut cu mare atentie fata de necesitatile turistilor.

Belvedere

Hotelul cu o locatie excelenta, la numai cateva minute de mers pana la Gondola reprezinta punctul ideal de pornire pentru vacanta ideala. Este format dintr-un complex exclusivist de apartamente ce imbina perfect confortul oferit de cazare cu facilitatile excelente ale hotelului dar si cu privelistea unica a muntilor Pirin.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel