Albena, Bulgaria. 226 hoteluri. Pagina 4.

Avem 226 hoteluri in Albena, Bulgaria. Pagina 4.

Albena

Hotelul este frumos

ALTEIA

Althea

Hotelul Althea din Albena creaza o ambianta placuta, de confort si relaxare si ofera servicii de foarte buna calitate.

AMELIA SUPERIOR

ARABELLA BEACH

Arabella Beach

Hotelul Arabella Beach este un hotel modern, destinat atat pentru odihna familiei, cat si pentru ocazii speciale, seminare, evenimente sportive.
Scor Tripadvisor
4.0
4.0
85 recenzii

BORYANA

BORYANA

Hotelul Boriana este situat langa malul marii in imediata apropiere a rezervatiei natural unic Baltata si doar la 300 de metri de modernul centru balneologic Medica.Ofera toate conditiile, pentru o vacanta de neuitat. Hotelul are 176 camere,dispuse pe 10 etaje si ofera toate conditiile pentru o vacanta perfecta. Localizare: pe plaja, langa rezervatia naturala Baltata, la 300 metri de centrul Medica. Dotari camera: baie, telefon, televizor cu programe prin satelit, aer conditionat, frigider (la cerere). Facilitati hotel: restaurant principal, lobby bar, cafenea, snack bar, piscina exterioara, bar la piscina, magazin, coafor, sala de masaj, seif in receptie (contra cost), parcare, casa de schimb valutar, acces internet, inchiriere masini, posibilitati pentru practicarea sporturilor pe apa, programe de animatie, volei pe plaja, tenis, mini-golf, fotbal, basket, tenis de masa, sala de fitness, biliard, Luna-park.

Boryana

Puteti avea un concediu fara egal in imediata vecinatate a frumoasei rezervatii naturale „Baltata”. Atmosfera placuta, alaturi de bogata oferta All inclusive si politetea in prestarea serviciilor garanteaza o vacanta de vara perfecta in Albena.

BORYANA - Oferta speciala

Hotelul are 176 camere, dispuse pe 10 etaje si ofera toate conditiile pentru o vacanta perfecta. Localizare: pe plaja, langa rezervatia naturala Baltata, la 300 metri de centrul "Medica". Dotari camera: baie, telefon, televizor cu programe prin satelit, aer conditionat, frigider (la cerere). Facilitati hotel: restaurant, cafenea, bar, piscina, magazin, coafor, sala de masaj, seif (contra cost), parcare, casa de schimb valutar, posibilitati pentru practicarea sporturilor pe apa.

BORYANA - SENIORI

Hotelul are 176 camere, dispuse pe 10 etaje si ofera toate conditiile pentru o vacanta perfecta. Localizare: pe plaja, langa rezervatia naturala Baltata, la 300 metri de centrul "Medica". Dotari camera: baie, telefon, televizor cu programe prin satelit, aer conditionat, frigider (la cerere). Facilitati hotel: restaurant, cafenea, bar, piscina, magazin, coafor, sala de masaj, seif (contra cost), parcare, casa de schimb valutar, posibilitati pentru practicarea sporturilor pe apa.

Com

COM

COM este unicul hotel din Albena cu totul destinat tinerilor. Este situatla o distanta de aproximativ 900 m. de plaja, dar distanta se compenseaza cu o linie de autobuz regulata care circula la o jumatate de ora ntre hotel i plaja (de la ora 9.30 de dimineata pana la or 5 dup masa prin intregul sezon). n hotelul COM veti deveni o parte din atmosfera tinereasca de neuitat a jocurilor de competitie din jurul piscinii, o petrecere pana in zori la discoteca, momente frumoase la plaja lata i curata a statunii Albena, concursuri de tir cu arc, activitati de aerobica acvatica, cursuri de fitnes, cursuri de machiaj, turnee de fotbal la cele 7 terenuri perfect intretinute din Albena, concursuri de tenis la terenurile acoperite si descoperite, volei pe plaja,fotbal pe plaja, sporturi acvatice i multe alte posibiliti si surprize. Petrecerile de sear din jurul piscinii, spectacolele la amfiteatru i ritmurile fierbinti la discotec .COM, organizate de echipa noastra de animatori, prezentatori-DJ i barmani-virtuozi, sunt destinate special Dvs!Hotelul dispune de 327 camere, in 5 etaje. Localizare: la 900 metri de plaja. Dotari camera: mobilier modern, baie, telefon, televizor, birou, balcon. Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, lobby bar, snack bar, bar 'Havana' (pe plaja), discoteca, piscina exterioara de mari dimensiuni, situata in gradina, sala de fitness dotata cu aer conditionat, teren descoperit pentru gimnastica si aerobic, volei pe plaja, tenis, mini-golf, fotbal, basket, tenis de masa, biliard, bowling, coafor, acces internet, parcare, inchiriere masini, casa de schimb valutar, Luna-park.

Com

Hotelul Com este singurul hotel din Albena destinat spre a satisface dorintele oaspetilor tineri. Cu toate ca se afla la 900 m distanta de plaja, hotelul asigura transfer gratuit la plaja, la interval de 30 de minute, in intervalul orar 09:30 - 17:30.

COM - Oferta speciala

Este singurul hotel destinat in totalitate tinerilor. A fost renovat complet in anul 2002 si si functioneaza dupa programul international C-you Club, destinat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani. Hotelul dispune de 327 camere, in 5 etaje. Localizare: la 900 metri de plaja. Dotari camera: mobilier modern, baie, telefon, televizor, birou, balcon. Facilitati hotel: restaurant cu terasa, bar, snack bar, discoteca, piscina exterioara de mari dimensiuni, situata in gradina, sala de fitness dotata cu aer conditionat, teren descoperit pentru gimnastica si aerobic, fitness, coafor, parcare.

Complex Orhideya

COMPLEX ORHIDEYA

Clubul all inclusive Orhidea corespunde la toate standartele pentru club de familie. Natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si satisfactii deosebite. De pe coasta dealului inalt, pe care este situat hotelul, se deschide o priveliste superba spre mare .Complexul este potrivit pentru familiile cu copii si are o priveliste superba spre mare, de pe dealul unde este situat. Complexul are doua sectoare separate, de trei si patru etaje, totalizand 225 camere. Localizare: la 500 metri de plaja, intr-o parte linistita a statiunii. Dotari camera: baie, telefon, televizor, balcon. Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, lobby bar, ice bar, piscina exterioara, bar la piscina, piscina si loc de joaca pentru copii, teren de tenis in apropiere, sala de masaj, volei pe plaja, mini-golf, fotbal, basket, tenis de masa, biliard, bowling, seif la receptie, inchiriere masini, casa de schimb valutar, parcare la intrarea principala a hotelului.

Complex Orhideya

Complexul Orhideya este alcatuit din hotelurile Orhideya si Orhideya Park. Natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si satisfactii deosebite.

COMPLEX ORHIDEYA - Oferta speciala

Complexul este potrivit pentru familiile cu copii si are o priveliste superba spre mare, de pe dealul unde este situat. Complexul are doua sectoare separate, de trei si patru etaje, totalizand 225 camere. Localizare: la 500 metri de plaja, intr-o parte linistita a statiunii. Dotari camera: baie, telefon, televizor, balcon. Facilitati hotel: restaurant cu aer conditionat, restaurant a la carte, bar, snack bar, piscina, piscina pentru copii, teren de tenis, sala de masaj, parcare la intrarea principala a hotelului.

CORPORATE EVENT

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel