Albena, Bulgaria. 226 hoteluri. Pagina 12.

Avem 226 hoteluri in Albena, Bulgaria. Pagina 12.

TRANSFER

Vile Magnolia

VILE MAGNOLIA

Vilele sunt situate in zona de parc a statiunii, inconjurate de vegetatia bogata a parcului. Cele mai apropiate restaurante sunt Orhidea“ si Compas Localizare: la 900 metri de plaja. Distana pân la: Beach - 950 m (transfer  la plaja din Albena, la intervale  periodice min 30 min, în fiecare zi de la 09:30 la 17:30 h) Staia de autobuz - 500 m Aeroportul Varna - 40 km Balcic - 15 km Dotari camera:vilele au fost renovate in anul 2003 si dispun de doua dormitoare, bucatarie si baie. Bucatariile au dulap, frigider, chiuveta, resouri electrice, masina pentru cafea, dulap pentru vase, masa si scaune. Capacitate maxima: 4 adulti+1 copil. Facilitati: restaurant principal (la hotel Magnolia), lobby bar, sala de masaj (la hotel Magnolia), activitati sportive, acces internet, casa de schimb valutar, inchiriere masini, parcare.

Vile Vita Park, intrare AQUAMANIA inclusa

Vile complet renovate care, incepand cu 2014 vor face parte din complexul "PrimaSol Ralitsa Superior Club". Turistii se vor bucura de intrare libera la AQUAMANIA 2014 - noul parc de distractii acvatice pentru adulti si copii ce se va afla in imediata apropiere a vilelor. Localizare: vilele sunt situate la 950 metri distanta fata de plaja si fac parte din noul complex 2014 - "PrimaSol Ralitsa Superior Club".

Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club

Vita Park

Hotelul Vita ParK este situat la 10 minute de mers pe jos de plaja statiunii Albena si este inconjurat de vegetatia abundenta a parcului.

Modificati cautarea

Camera 1

Filtreaza rezultatele

Nume hotel